Bekvämaste bussresan till alperna!

Vi vågar påstå att man inte kan åka bekvämare med buss till Alperna. Vi vågar dessutom påstå att vi har den i särklass effektivaste transportapparaten dit; först dit och först hem! Alla våra bussar är utrustade med moderna sovsäten (ej familjeveckor & grupper) . Inredningarna erbjuder utmärkt sitt- och liggkomfort och gott om benutrymme. För dig som inte åkt sovbuss tidigare kommer här en förklaring: utanpå ser bussarna helt vanliga ut och innehåller allt som kännetecknar en modern långfärdsbuss, dvs fällbara säten, toalett, dvd och luftkonditionering. På alla bussar finns givetvis öl, läsk, kaffe och te till försäljning.

På natten förvandlas bussen till en rullande jättesäng i två plan, där du kan sträcka ut dig med kudde och filt och sova gott medan bussen rullar vidare mot resmålet. I Schweiz äter vi frukost på ett eget ställe i en mysig by. Bussen återställs och vi njuter av landskapet i några timmar, fram till resmålet.

På våra vinterresor erbjuder vi sovbuss som på natten förvandlas till en rullande jättesäng i två plan, där du kan sträcka ut dig med kudde och filt och sova gott medan bussen rullar vidare mot resmålet. I Schweiz äter vi frukost på ett eget ställe i en mysig by. Bussen återställs och vi njuter av landskapet i några timmar, fram till resmålet.